ONLINE AKTIE GAMES

Spel en actie kan op meerdere manieren voorkomen in een game. De veelvoorkomende type games waarbij spel en actie gecombineerd worden, zijn met name sporten, vechten en avontuur.

Gamen online via de PC, tablet en smartphone is razend populair. Voor iedere doelgroep zijn online games te vinden met grote uitdagingen voor de spelliefhebber. Voor de avontuurlijke speler hebben we de categorieën Actie en Behendigheid, met bekende spellen zoals Angry Birds, Bubble Shooter en de klassieker Snake. Voor de sportieve speler hebben we de categorieën Sport en Race. Al onze games zijn voor zowel mannen als vrouwen geschikt. Toch meer op zoek naar een categorie speciaal voor meiden? Ga dan naar de Girls categorie.

TOP AKTIE GAME CATEGORIEËN

In de categorie Aktie worden de spellen ingedeeld onder verschillende types. Dit maakt het voor de spelers makkelijk om het geschikte actiespel te vinden. Voorbeelden van type games zijn Toren Verdedigen, Worms, Asteroids en Arena Gevecht. Andere soorten binnen deze categorie zijn Rennen en Schieten en Vliegen en Schieten.

Spellen die veel worden uitgekozen door de spelers zijn Oorlogvoering, Bomberman, Schieten en Gooien en Stad Slopen. Mocht je uitgespeeld zijn bij het ene spel, staan er genoeg uitdagingen te wachten bij de andere spellen.

Online Aktie Games


ALLE AKTIE GAME CATEGORIEEN


LIKE ONS OP FACEBOOK